Ziemassvētku gaidīšanas laiks

Ziemassvētku gaidīšanas laiku

Ziemassvētku gaidīšanas laiku Mežmalas pamatskolā pavada aktīvi, radoši, ar dažādām aktivitātēm. Tomēr vislielākā uzmanība tika veltīta svētku priekšnesuma gatavošanai. Un tā – dejojot, mācoties no galvas dažādus tekstus, iejūtoties aktieru lomās, veidojot priekšnesumu video, prezentācijas, pienāca svētku pēcpusdiena, kad 5.-9. klašu skolēni rādīja paveikto.

No pasakas fragmenta par divpadsmit mēnešiem un dziļi izjusta ieskata “Zaķīšu pirtiņas” norisē līdz populārajām filmām “Viens pats mājās” un “Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus”, interesanti veidoti tērpi, skaisti iestudētie deju soļi, ko papildināja jautājumi par Ziemassvētku vecīti, interesanti veidots sižets lidostā, ko īpašu padarīja dažādu stilu deju soļu tehniski precīzā izpilde un klases koptēls.

Paldies klases audzinātājām par neatlaidību un skolēnu iedrošināšanu uzstāties, par kopā būšanu un mācīšanos! Vecākiem paldies par atbalstu tērpu veidošanā!

Ziemassvētku pasākuma laikā skolas direktore izteica pateicību skolēniem, kuri pirmā semestra laikā gan ļoti labi un teicami mācījās, gan aktīvi iesaistījās skolas un ārpusskolas pasākumos.

Nāk Jauns gads, būs citi izaicinājumi un iespējas… Lai mums visiem kopā un katram savā ģimenē skaisti, sirsnīgi Ziemassvētki un Laimīgs Jaunais 2024. gads!