Labo darbu nedēļa 3.-7. oktobrī (Papildināts)

logo-labo-darbu-nedela

„LABO DARBU NEDĒĻA 2022”

Kaķis un suns – kā cimds ar roku vai ļaunākie ienaidnieki …

Šogad jau četrpadsmito gadu pēc kārtas labdarības organizācija «Palīdzēsim.lv» rīko akciju «Labo darbu nedēļa», kurā aktīvi iesaistās gan paši mazākie, gan jau pieredzējuši labo darbu veicēji.

“Labo darbu nedēļa” ir laiks, kad aicinām palīdzēt gan līdzcilvēkiem, gan dzīvniekiem, gan Latvijas dabai, gan sabiedrībai kopumā.Labo darbu nedēļas aktivitātēs iesaistījās arī mūsu skola.

“Palīdzēsim dzīvniekiem ar barību, rotaļlietām un segām siltai guļvietai Jūrmalas dzīvnieku patversmei!” –ar šādiem vārdiem mūsuskolas audzēkņī piedalījāš  akcijā  „LABO DARBU NEDĒĻA 2022”, kas notika no 3 līdz 7. oktobrī Jūrmalas pilsētas Mežmalas psk.

Labdarības akcija ziedojumu vākšanā Slokas dzīvnieku patversmei ir noslēgusies. Varam viennozīmīgi teikt, ka entuziasms un degsme, ar kādu bērni piedalījās šajā procesā parāda, ka cilvēcība un empātija mūsu bērnos ir augstā līmenī un klātesoša.

Tas nebūtu iespējams bez nesavtīgās vecāku un klases audzinātāju iesaistīšanās un piemēra rādīšanas kā pasauli padarīt labāku dodot.

Paldies visiem, kas piedalījušies šajā akcijā un nolēmuši palīdzēt dzīvniekiem, kuriem nepieciešama šī palīdzība.

Mēs esam laimīgi, ka katru gadu mēs visi esam kopā, lai palīdzētu citiem. Nedēļā iesākto turpinām. Lai labie darbi nebeidzas!

Liels paldies par palīdzību skolas sētniekam.

Sākumskolas skolotāja: L.Borisova

labo_darbu_ned_2022_precizeta