Skolotāju diena

Katru gadu oktobra pirmajā svētdienā Latvijā tiek atzīmēta skolotāju diena. Šogad skolā pasākumi par godu mūsu skolotājiem tika organizēti 4.oktobrī, kad Mežmalas vidusskolas skolēni aktīvi iesaistījās skolotāju sveikšanā.

No paša  rīta skolotājus vestibilā sagaidīja mīļi un sirsnīgi sveicieni mūzikas pavadījumā. Pēc trešās stundas skolā uzsāka darbu „jaunais skolotāju kolektīvs – vidusskolēni”, kuri iejutās gan skolas administrācijas, gan pedagogu lomā, organizējot skolas dzīvi un mācību stundas. Par darba procesu skolā atbildēja skolas „izglītības ministre”, kas drošības un kārtības nodrosināšanai bija no skolotāju vidus.

Skolotāji tika ielūgti uz  svētku mācību pasākumu. Atjautīgo nodarbību vadīja 9. klases skolnieces Justīne Kalniņa un Kristiāna Streļcova.  Patīkams pārsteigums bija muzikālā  fotofilma “Skolotāji skolēnu redzējumā”. Skolotājiem bija jāveic arī mācību uzdevums – bija jāpierāda, ka viņi ir radoši un atraktīvi, jāiejūtas visdažādākajos tēlos un negaidītās situācijās. Skolotāji spēlēja teātri.

Skolēnus pozitīvi sajūsmināja iespēja redzēt savus skolotājus nedaudz citādākus nekā skolas ikdienā.

Jautri un sirsnīgi pagāja Skolotāju diena.

Skolēnu pašpārvalde