Ko man nozīmē Latvija?

image

Ko man nozīmē Latvija?

Katram no mums ir savs stāsts par Latviju, bet visi kopā mēs veidojam šodienas Latviju. Kādu – tas atkarīgs no mums pašiem. Priecājos, ka mana 10-tā klase redz un jūt sevi kā daļu no Latvijas, izjūt piederību mūsu valstij, lepojas ar dabu, skaistajām pilsētām,   vēsturi un jūtas šeit laimīgi.

Lai mums visiem kopā izdodas veidot tādu Latviju, kur cilvēki ir patiesi laimīgi, nodrošināti ar darbu, jūt, ka viņi šai valstij ir vajadzīgi, lai protam saglabāt skaisto   Latvijas dabu, esam savā starpā iecietīgi un toleranti, neesam vienaldzīgi pret tiem, kuriem vajadzīgs mūsu atbalsts un varam lepoties ar mūsu Latviju!

Andra Mančasa

 

Latvija man nav tikai valsts – tā ir mana dzimtene. Es ļoti priecājos, ka dzīvoju augstu priežu valstī, netālu no skaidra Baltijas jūras līča, ka man ir iespēja redzēt visus četrus gadalaikus. Tā kā dzīvoju šeit, es zinu vienu no retākajām valodām, ko kāds var zināt, – latviešu. Paldies, Latvija!.

Poltaracka Kristina

 

Latvija ir mana dzimtene. Man gribētos, lai Latvijā vienmēr viss būtu kartībā, lai saule vienmēr apspīd mūsu zemi. Man gribētos, lai Latvijā visi cilvēki bija laimīgi. Un es ļoti cenšos, lai Latvija būt zelt.

Maksimenko Vladislava

 

Latvija man nozīmē vietu, kur esmu uzaugusi, kur es dzīvoju-mana dzimtene.

Streļcova Kristiāna

 

Man Latvija ir mana dzimtene, valsts, kurā dzīvoju. Latvija ir maza, bet ļoti skaista valsts ar daudziem ezeriem, upēm, zaļiem mežiem un laukiem. Vēl Latvijā ir Baltijas jūra, pie kuras katru gadu ierodas tūristi no dažādām valstīm.
Gandrīz visa mana ģimene dzīvo Latvijā. Par visu to es mīlu savu dzimteni.

Gruziņa Justīne

 

Es lepojos ar savu dzimteni – Latviju un mīlu savu dzimto zemi!

Smirniha Melānija Milāna

Latvija ir mana Dzimtene, kur esmu dzimis. Latvija dod iespējas apmeklēt vēsturiskās vietas. Man patīk Pastaigas pa jūras krastu. Latvijā es jūtos komfortabli.

Lāma Nikolajs

Latvija ir mana dzimtene, tā ir mana aizsardzība. Zeme ar lieliem mežiem, upēm un ezeriem, vieta, kur jūs jūtaties vislaimīgākais un vismīļākais. Daudz laimes dzimšanas dienā, Latvija!

Vilande Evelīna

 

Pirmkārt, Latvija ir valsts, kur es piedzimu un dzīvoju līdz šim laikam. Latvija ir manas mājas, kur vienmēr man būs silti, mierīgi un ērti. Tā ir tā vieta, kur es atgriezīšos pat ja uz ilgu laiku aizbraukšu uz citu valsti.

Šī valsts ir mana vēsture, mans stāst. Šeit es pateicu pirmo vārdu, spēru pirmos soļus. Šeit es aizgāju uz skolu un iepazinos ar dārgākajiem cilvēkiem manā dzīvē.

Es mīlēju, mīlu un mīlēšu savu dārgo dzimteni!

Krečetova Jūlija 

 

          Latvija man nozīmē ļoti daudz, tā ir mana dzimtene. Ja kāds vēlas atpūsties, bet nezina kur, tad viņam jādodas tieši uz Latviju, jo mums ir mežs, jūra, un daudzas interesantas vietas! Cēsis, Vecrīga, Ventspils ir tikai dažas no vietām, kur var sajust sevi senatnē. Es varu runāt par Latviju, bet tas būs lieki, es nespēšu pateikt vārdiem, cik laba dzīve šeit ir!

Darja Čerkasova

 

 

image

Daudz laimes dzimšanas dienā Latvijai vēl Mežmalas vidusskolas 10. klase!