Vasaru uzsākam ar nometni.

Sākumskolas skolēniem ir noslēgusies dienas nometne “Varavīksne 2024”. Bērni nedēļas laikā lietderīgi, atraktīvi un interesanti pavadīja laiku atpūšoties, spēlējoties, sportojot, zīmējot un veidojot, kā arī veicot daudzveidīgus pedagogu sagatavotos uzdevumus.
Pirmajā nometnes dienā skolēni devās ekskursijā uz Sloku pie Ugunsdzēsējiem un glābšanas dienesta darbiniekiem. Bērni ar interesi klausījās stāstījumā par ugunsdzēsēju darbu , uzzināja par drošības noteikumiem un iesaistījās piedāvātajās aktivitātēs: pielaikoja ugunsdzēsēja tērpu, mēģināja izritināt ūdens šļūteni. Otrajā dienā uzzināja kā radušies dažādu ziedu nosaukumi , klausījās Annas Sakses pasakas par ziediem. Veidoja ziedu kartītes no pašu salasītiem ziediņiem. Trešajā dienā devās ekskursijā uz Ķemeru parku, kur iepazina parka vēsturi, svarīgākos parka objektus. Ceturtajā dienā skolēni iepazina Latviešu tautastērpus, to daudzveidību. Uzzināja, kā izskatās Jūrmalas tautas tērps un zīmēja savus tautas tērpu variantus. Pēcpusdienā veidoja smilšu figūras pludmales smiltīs. Piektā diena tika veltīta “Mans mīļākais varonis” prezentācijai un noslēguma pasākumam-diskotēkai.
Pateicamies katram skolotājam, kas piedalījās nometnes programmas realizēšanā, kā arī nometnes vadītājai, sociālajai pedagoģei Kristīnei par darba organizēšanu!