22.aprīlī visā pasaulē atzīmē Zemes dienu.

🌏

22.aprīlī visā pasaulē atzīmē 🌏Zemes dienu. Arī mūsu skolā mācību stundu laikā šajā dienā daudz runāts un darīts.

🌏1.a klase zīmēja plakātus, lai darbā izteiktu, ko mums dod Zeme, un kā apkārtējai videi kaitē plastmasa. 🌏1.b klasē – pārrunāja par to, ka katrs cilvēks un katra profesija ir svarīga mūsu pasaulē. Skolēni secināja – katra cilvēka darbība ir kā puzle, viss savā starpā ir saistīts.

🌏2.a un 3.b klases skolēni stundās runāja par Zemi, kāpēc tā mums ir nozīmīga, kāpēc ir svarīgi rūpēties un saglabāt to. Kā mēs katrs varam ietekmēt dabas bagātību saglabāšanu.

🌏4.a klase matemātikas stundā noskatījās video filmu par faktiem, ko interesantu slēpj mūsu Zeme, kā arī veidoja sagatavi kopīgam klases darbam “Kas cilvēkam jādara un kas nav jādara, lai saglabātu Zemes resursus? ”. 🌏5.b klase dizaina un mākslas stundā zīmēja Zemes dienas plakātus.

🌏Angļu valodā 8. klasē runāja par tēmu “Vide. Enerģijas taupīšana.” Nodarbības laikā skolēni meistaroja automašīnas modeli prezentācijai “Tehnoloģiskā progresa plusi un mīnusi. Vides piesārņojums”.

🌏Pirmsskolas grupu bērni veidoja kolāžas, runāja par dabu, veica praktiskus darbiņus, kā arī apguva pirmās un tik svarīgās zināšanas par ekoloģiju un dabas aizsardzību.

Pateicamies 💚 skolotājām par EKOnodarbībām!

#Ekoskolas#worldEarthDay