“Sasildi sirsniņu!”

Jūrmalas Mežmalas Pamatskola piedalījās labdarības akcijā “Sasildi ? sirsniņu!”

Decembra laikā tika gatavotas un sarūpētas dāvanas – silti cimdi, zeķes, šalles, plecu lakati, istabas čības, pledi un, protams, saldumi. No skolēniem un viņu vecākiem, skolas darbiniekiem un pedagogiem, kas piedalījās akcijā, klāt katrai dāvanai bija pievienota Ziemassvētku kartīte ar sirdssiltiem sveicieniem. Katra dāvana bija skaisti iepakota un noformēta. Atsaucība un aktivitāte skolā bija negaidīti liela, par ko mums ir liels prieks un vēl lielāks lepnums.

Visas ???dāvanas decembra nogalē tika nogādātas Talsu novada Laidzes pagasta sociālās aprūpes centrā „Stūrīši”, kas sniedz sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus pensijas vecuma personām un pilngadīgām personām ar invaliditāti. Skolas delegāciju ar dāvanām laipni sagaidīja Latvijas Sarkanā Krusta pārstāvji un sociālā centra administrācija.

Uzskatam, ka mūsu dāvanas un sveicieni sasildīja ne tikai kādam sirmgalvim vai sasirgušam sociālā centra apmeklētājam sirdi, bet arī ikviena ziedotāja sirdi.

?PALDIES KATRAM, kas piedalījās labdarības akcijā, paldies klases audzinātājām par atbalstu un sadarbību, PALDIES vietniecēm Andra Mančasai un Guna Višņevskai par akcijas norises organizēšanu un dāvanu nogādāšanu!